BudgetBikes, bicycle rental Barcelona. By bike you will see more and enjoy a lot more. BudgetBikes means: Top quality Dutch bicycles, low prices, group reductions.
Rental prices, 1 hour € 3,-  4 hours  €9,- 1 day (24h) €15,- extra day €7,-
City Tours, take one of our guided tours from €20,- bicycle included.
footer Barcelona appartementen  Restaurantgids GoBcn Apartments CoolTra Hardrock cafe Cocoon Barcelona Apartments Suntransfers Gespecialiseerd in sport marketing
Copyright 2010 BudgetBikes S.L. All right reserved.BudgetBikes is een spaans fietsverhuurbedrijf met speciale Nederlandse stadsfietsen in Barcelona. Op deze zeer comfortabele oranje fietsen kunt u gemakelijk de gehele stad in een oogwenk verkennen. Op 1 April 2006 opende Budget Bikes zijn deuren in Barcelona. Met een vloot van 250 orange Nederlandse fietsen verovert Budget Bikes snel de straten van Barcelona. Elke toerist die de diversiteit en de schoonheid van deze catalaanse stad wil ontdekken kan dat nu doen op een orginele en praktische manier op de fietsen van Budget Bikes. De drie BudgetBikes winkels zijn gevestigd in en om het stadscentrum en altijd goed te bereiken met de metro. Het zachte klimaat leent zich perfect om het hele jaar door te kunnen fietsen. 

Budget bikes verhuurt fietsen voor een of meer uur en is de goedkoopste fietsverhuur in Barcelona. BudgetBikes biedt een andere manier van de stad ontdekken. Een fiets huren is leuk om verschillende redenen; voor de ontspanning, cultuur, goedkoop en snel vervoer of om de gastronoomie van de stad te verkennen. Ook is fietsen in Barcelona erg veilig, dit komt door de 200 km aan fietspad wat er recent is aangelegd. 

Fietstours bieden een intieme en orginele manier om Barcelona te ontdekken. Budget Bikes maakt gebruik van gekwalificeerde gidsen die Nederlands, Duits, Frans, Engels en Catalaans spreken. Een paar van de meest belangrijke trekpleisters die BudgetBikes bezoekt tijdens de tours zijn: De gotische wijk met de kathedraal, de oude haven met het standbeeld van Columbus, het park Ciutadella , de Sagrada Familia, de olympische haven en dorp, de bekende huizen en gebouwen van Gaudí en Camp Nou van FC Barcelona.

De meeste tours duren 3 uur. Er wordt voornamelijk gefietst over fietspaden, voetpaden, boulevards en parken. We maken genoeg stops om foto´s te maken en de gids zal u vertellen over de bijzondere monumenten, de geschiedenis en de hedendaagse cultuur. De tours zijn beschikbaar voor individuen en groepen. Onder groepen verstaan we reisburo's, reisorganisatie, tour operators, vvv's, toeristenburo's, incentive groepen, hotels, bedrijven, bedrijsuitje, universiteiten, scholen, familie's en gemeenten. Voor individuele reizigers is een fietstour de ideale manier om Barcelona te ontdekken, bijvoorbeeld tijdens uw weekend trip, steden trip of rugzak vakantie. BudgetBikes biedt verscheidende fietstoers aan:

Gaudí Modernisme Tour: Deze fietsroute brengt je langs de geweldige gebouwen ontworpen door de legendarische architect Gaudí, die toonaangevend was voor het Barcelonees Modernisme. Naast La Sagrada, Casa Batlló en La Pedrera krijg je ook laat 19de eeuwse architectuur te zien. De route gaat grotendeels door een deel van het stadscentrum en de wijk Eixample.

Tapas Tour: Een culinaire fietstocht speciaal voor lekkerbekken. De route brengt je langs Barcelona's meest karakteristieke Tapas-bars en restaurants. Hier proef  je hoe de Catalanen hun Tapas prefereren  Al fietsend door El Raval, La Ribera, El Borne en La Barceloneta, licht de gids je in over de heerlijke spaanse eetcultuur.

Pink Tour: BudgetBikes introduceert de eerste begeleide gay-fietsroute in Barcelona. Vrouwen en mannen kunnen genieten van een tour die door het fameuze kleurrijke "Gaixample" slingert. Als goede voorbereiding op het naderende Barcelonese nachtleven, showen we de hipste Bars en Discos van de stad. Tegelijkertijd komt er voldoende cultuur aan bod. Uiteraard pikken we het strand even mee en we sluiten af  met een drankje onder de regenboog.

A la carte Tour: U verteld ons wat uw wensen zijn, en wij maken daar een op maat gemaakte tour bij. Alles is mogelijk!

 

 


Barcelona Bikecity!
Only 100 meters from Rambla! C/ Marques de Barbera 15, 08001 Barcelona. +34 93 304 18 85, info@budgetbikes.eu. Open daily.